interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

verificare-instalatie-electrica

Verificarea instalatiei electrice

Suprasolicitarile sau executarea in mod superficial a lucrarilor de intretinere si de reparatie instalatii electrice pot provoca intreruperea circuitului electric, defectiuni la tabloul electric, arderea prizelor sau a corpurilor de iluminat.

Pentru siguranta dvs. si a echipamentelor electrocasnice va recomandam sa efectuati periodic lucrari de verificare instalatie electrica.

Daca v-ati mutat in casa noua o revizie a instalatiei electrice este necesara pentru a va asigura ca nu exista improvizatii care pot duce la supraincarcarea instalatiei electrice si care pot provoca incendii.

Electrician autorizat pentru verificarea instalatiei electrice

Societatea Sindserv, prin intermediul Intervel, serviciu de interventii electrice rapide in regim de urgenta, va pune la dispozitie echipe formate din cate 2 electricieni autorizati din Bucuresti. Specialistii Intervel ofera servicii electrice atat persoanelor fizice cat si firmelor, precum si lucrari complete si avantajoase de verificare instalatie electrica.

Pentru verificarea instalatiei electrice din domiciliul sau biroul dvs. ne puteti contacta de Luni pana Duminica inclusiv, incepand cu ora 8 si pana la orele 20, la numarul de telefon gratuit 021 9296. Un electrician autorizat Intervel se va deplasa, in cel mai scurt timp posibil, la adresa mentionata de dumneavoastra. Apelati la un electrician autorizat pentru lucrari de verificare instalatie electrica.

Cautati un electrician autorizat pentru verificarea instalatiei electrice ? Apelati la specialistii Intervel pentru lucrari complete de verificare instalatie electrica.