interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

urgente-electrice-bucuresti

Intervel - serviciu de urgente electrice in Bucuresti

Intervel este primul si singurul serviciu de urgente electrice din Bucuresti care va poate rezolva rapid orice problema la instalatia electrica. Intervel ofera servicii electrice atat persoanelor fizice cat si firmelor.

Apelati serviciul nostru de urgente electrice din Bucuresti la numarul gratuit 021 9296 si o echipa formata din doi electricieni autorizati ANRE va ajunge la adresa indicata de dvs. in cel mult 1 ora. Ne gasiti in orice zi de Luni pana Duminica inclusiv, incepand cu ora 8 si pana la orele 20.

Politica Intervel, serviciu de urgente electrice Bucuresti si Ilfov

Deoarece scopul interventiei rapide in regim de urgenta este sa va remedieze o problema urgenta, de moment, si nu sa inlocuiasca instalatii electrice sau aparate, durata nu trebuie sa depaseasca 20-30 de minute. Toate defectiunile grave vor fi consemante si daca sunteti de acord, in cursul zilei urmatoare veti fi sunat de catre unul dintre tehnicienii nostri pentru a vi se comunica costul lucrarilor de remediere. In cazul in care sunteti de acord cu pretul si doriti sa efectuati lucrare puteti programa o zi si o ora cand o alta echipa o va efectua. Pentru orice problema de natura electrica si pentru urgente electrice, apelati la un electrician Bucuresti Intervel !

Exemple de inteventii electrice practicate

Un electrician Intervel poate realiza interventii electrice de la cele mai simple (inlocuire bec, inlocuire prize) pana la cele mai complicate (executare linii electrice aeriene sau subterane, defectiuni tablou de sigurante, proiectare solutii pentru alimentare cu energie electrica...)


Intervel este primul serviciu de urgente electrice din Bucuresti si judetul Ilfov. Apeland numarul de telefon gratuit 021 9296 veti obtine in cel mai scurt timp posibil rezolvare tuturor problemelor dumneavoastra de natura electrica. Intervel - serviciu de urgente electrice in Bucuresti si judetul Ilfov