interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

tablou-electric

Servicii de montare si reparare tablou electric in Bucuresti si Judetul ilfov

Functiile tabloului electric

Tabloul electric indeplineste urmatoarele functii: punct de plecare a circuitelor electrice; protejeaza aparatele electrice din locuinta, precum si contorul electric sau bransamentele electrice de supraincarcarile electrice; cu ajutorul tabloului electric se scoate de sub tensiune instalatia electrica interioara.

Montare tablou electric - servicii profesionale oferite de un electrician Intervel cu experienta

Cautati un electrician Bucuresti pentru montarea unui tablou electric modern ?

Intervel, serviciu de interventii electrice in regim de urgenta, va pune la dispozitie 16 echipe formate din cate doi electricieni autorizati ANRE si cu experienta, care vor realiza o montare de tablou electric in mod profesionist si responsabil.

Montam tablouri electrice pentru constructii civile si industriale

Defectiunile la tabloul electric pot duce la defectarea aparatelor electrocasnice si chiar la incendii.

Pentru a va face o oferta de montare tablou electric contactati-ne la numarul gratuit 021 9296 ! In caz de urgenta, un electrician Intervel ajunge la dumneavoastra in maxim o ora de la apel. Suntem la dispozitia dvs. in orice zi de Luni pana Duminica inclusiv, incepand cu ora 8 si pana la orele 20.

Reparatii tablou electric - un electrician Intervel mereu la dispozitia dumneavoastra

Societatea Sindserv, prin Intervel (serviciu de interventii electrice rapide), va propune si servicii de repartii tablou electric in Bucuresti si judetul Ilfov.

Specialistii Intervel militeaza in mod profesionist si responsabil pentru solutii care va pot feri de neplaceri: protectie selectiva si corect calibrata.

Nu ezitati sa ne contactati la numarul gratuit 021 9296 !

Suntem specializati in servicii de montare si reparatii tablou electric in Bucuresti si Ilfov. Ne puteti contacta de Luni pana Vineri pentru probleme la tabloul electric.