interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

tablou-de-distributie

Instalare si reparare tablou de distributie

Despre tabourile de distributie

Tabloul de distributie este un ansamblu de dulapuri electrice cuplate intre ele in care sunt montate placi sau cadre cu aparate electrice.

Tabloul de distributie alimenteaza cu energie electrica consumatorii edilitari, agentii comerciali si iluminatul stradal pe timp de noapte, iar in caz de intrerupere a circuitului electric, protejeaza transformatorul.

Servicii de instalare si reparare tablou de distributie

Intervel este primul si singurul serviciu de interventie rapida in regim de urgenta in caz de probleme la instalatia electrica.

Intervel dispune de 16 echipe formate din doi electricieni autorizati cu experienta care sunt capabili sa va remedieze orice problema la tablou de distributie.

In acest moment activam doar in Bucuresti si Ilfov dar avem planuri de dezvoltare si in alte orase mare in viitorul apropiat.

Pentru instalarea sau repararea unui tablou de distributie ne puteti contacta la numarul verde 021 9296 in orice zi, de Luni pana Duminica inclusiv, incepand cu ora 8 si pana la orele 20. Un electrician autorizat va ajunge la adresa indicata de dumenavoastra in cel mult 1 ora.

Instalare tablou de distributie, reparare tablou de distributie - servicii electrice realizate de electricieni autorizati. Apelati la un electrician specializat in servicii de instalare tablou de distributie