interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

servicii-schimbat-prize

Servicii electrice simple si complexe – servicii schimbat prize in Bucuresti si Ilfov

Cu o vasta experienta in servicii electrice complete, specialistii IntervEL va propun lucrari electrice, de la cele mai simple la cele mai complexe : schimbat prize, schimbat becuri, schimbat contor de curent, schimbat prize si comutatoare defecte, impamantare electrica, mentenanta electrica, inlocuire tablou electric, instalare retele electrice, etc.

Pentru interventii electrice in regim de urgenta, precum si pentru servicii de schimbat prize, apelati cu incredere la echipa noastra de electricieni cu experienta.

Ne puteti contacta gratuit la numarul de telefon 021 9296, de Luni pana Vineri, in intervalul orar 8 – 20. Un electrician autorizat va ajunge la Dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

Suntem specializati in servicii electrice complete, de la cele mai simple la cele mai dificile. Propunem servicii de schimbat prize, intrerupatoare si comutatoare defecte in Bucuresti si Ilfov. Apelati cu incredere la un electrician autorizat Intervel.