interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

servicii-schimbat-becuri

Reparatii electrice si servicii electrice de schimbat becuri in Bucuresti si Ilfov

Cu o vasta experienta in reparatii electrice, specialistii Sindserv vin in sprijinul dumneavoastra cu lucrari electrice realizate intr-un mod profesional.

Daca aveti nevoie de reparatii electrice pentru birouri si casa, specialistii nostri va stau la dispozitie in intervalul orar 8 – 20, de Luni pana Vineri.

Suntem specializati in interventii electrice rapide si in reparatii electrice complexe : schimbat becuri arse, mentenanta electrica pentru firme, impamantare electrica, montare si schimbare tablou electric...

Pentru servicii de schimbat becuri si lucrari de natura electrica mult mai complexe, va rugam sa ne contactati gratuit la 021 9296 ! Un electrician autorizat Intervel va sosi la Dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

Servicii electrice rapide si de calitate in Bucuresti si Ilfov : schimbat becuri, prize, intrerupatoare si comutatoare defecte, lucrari de impamantare electrica, reparatii instalatii electrice, revizie instalatie electrica, etc.