interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

servicii-de-reparat-prize

Electrician Bucuresti – servicii de reparat prize si alte lucrari electrice complexe

Sunteti in cautarea unui electrician din Bucuresti cu experienta ? Societatea Sindserv, prin intermediul serviciului IntervEL, va pune la dispozitie electricieni autorizati pentru servicii electrice multiple, de dificultatea mica sau mare : montare instalatii de paratrasnet, lucrari de reparat prize si intrerupatoare defecte, proiectare instalatii electrice pentru constructii civile si industriale, etc.

Pentru servicii de reparat prize, schimbat becuri, intrerupatoare sau comutatoare defecte, ne puteti apela gratuit la 021 9296. Un electrician Intervel va ajunge la dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

Va stam la dispozitie cu servicii de reparatii electrice in regim de urgenta.

Aveti nevoie de serviciile unui electrician din Bucuresti ? Specialistii nostri va stau la dispozitie cu servicii electrice, de la cele mai simple la cele mai complexe : servicii de reparat prize, inlocuire comutatoare defecte, montare instalatii de paratrasnet...