interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

servicii-protectie-scurtcircuit

Servicii protectie scurtcircuit

Suprasolicitarile sau executarea in mod superficial a lucrarilor de montare si reparatie a instalatiei electrice pot provoca intreruperea circuitului electric, defectiuni la tabloul electric, arderea prizelor sau a corpurilor de iluminat.

Pentru siguranta dvs. si a echipamentelor electrocasnice va recomandam sa efectuati periodic verificarea instalatiei electrice.

Daca v-ati mutat in casa noua o revizie a instalatiei electrice este necesara pentru a va asigura ca nu exista improvizatii care pot duce la supraincarcarea instalatiei electrice si care pot provoca incendii.

Servicii protectie scurtcircuit in Bucuresti si Ilfov

Societatea Sindserv, prin intermediul Intervel, propune interventii electrice rapide in regim de urgenta si echipe formate din cate 2 electricieni din Bucuresti autorizati si cu experienta. Specialistii Intervel ofera servicii de protectie in caz de scurtcircuit sau servicii de mentenanta instalatie electrica, persoanelor fizice si firmelor.

Pentru verificarea instalatiei electrice din domiciliul sau biroul dvs. ne puteti contacta de Luni pana Duminica inclusiv, incepand cu ora 8 si pana la orele 20, la numarul de telefon gratuit 021 9296. Un electrician din Bucuresti va ajunge la dumneavoastra in maxim o ora de la preluarea apelului, pentru servicii de protectie scurtcircuit sau orice alte servicii electrice.

Suntem specializati in servicii electrice complete si va propunem servicii de protectie in caz de scurtcircuit in regim de urgenta.