interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

servicii-de-reparatii-electrice

Intervel – servicii de reparatii electrice si servicii de mentenanta electrica

Cautati un electrician sau un prestator de servicii reparatii electrice sau servicii de mentenanta electrica in Bucuresti sau in judetul Ilfov ?

Intervel este un serviciu de interventii electrice rapide in regim de urgenta la dispozitia dvs. de Luni pana Duminica.

Dispunem de 16 echipe formate din cate doi electricieni autorizati ANRE si cu experienta care va pot rezolva orice problema legata de instalatia electrica de la domiciliul sau firma dvs. : circuite, inlocuire prize, inlocuire comutatoare defecte, arse sau care electrocuteaza (curenteaza), executare bransamente electrice, defectiuni tablou de sigurante...

Apelati numarul gratuit 021 9296 si o echipa va ajunge la adresa indicata de dumneavoastra in cel mult 1 ora. Daca aveti nevoie de un electrician Bucuresti, apelati cu incredere la specialistii Intervel !

Mai mult decat a va oferi in regim urgent servicii de reparatii electrice si servicii de mentenanta electrica, Intervel militeaza in mod profesionist si responsabil pentru solutii care va pot feri de neplaceri : protectie selectiva si corect calibrata.Intervel - servicii electrice in regim de urgenta : servicii de reparatii electrice, servicii de mentenanta electrica in Bucuresti si judetul Ilfov.