interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

servicii-de-electricitate-bucuresti

Intervel – servicii de electricitate in Bucuresti si Ilfov

Anumite instalatii electrice defecte, fara impamantare sau protectie selectiva va pun in pericol atat viata cat si agoniseala de o viata in cazul unui incendiu sau defectiuni majore la aparatura electronica sau electrocasnica. Firma noastra de prestari servicii de electricitate din Bucuresti intervine urgent pentru a va remedia orice fel de problema de natura electrica : inlocuire prize, inlocuire comutatoare defecte, executare bransamente electrice, defectiuni tablou electric, probleme la instalatia de impamantare...

Intervel este primul si singurul serviciu de interventii electrice rapide in regim de urgenta. In cel mult 1 ora de la apelul dvs. la numarul gratuit 021 9296, o echipa va ajunge la adresa indicata. Ne puteti contacta in orice zi, de Luni pana Duminica inclusiv, incepand cu ora 8 si pana la orele 20 pentru servicii de electricitate rapide.

In prezent, societatea Intervel, prin serviciile de electricitate Intervel, va pune la dispozitie 16 echipe formate din doi electricieni autorizati ANRE.

Scopul interventiei rapide in regim de urgenta este sa va remedieze o problema urgenta, de moment, a carei durata nu trebuie sa depaseasca 20-30 de minute. In cazul in care se constata o defectiune mai grava, in cursul zilei urmatoare veti fi sunat de catre unul dintre tehnicienii nostri pentru a realiza lucrarile de remediere. Taxa de interventie este de 39 Ron (nu taxam suplimentar interventiile si serviciile de electricitate efectuate Sambata si Duminica).


Servicii de electricitate in Bucuresti si Ilfov - apelati la specialistii in lucrari de electricitate ai companiei Intervel.