interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

service-electric

Intervel – service electric in regim de urgenta

Nu aveti curent electric in locuinta sau la birou ? O priza sau un intrerupator nu functioneaza ? Aveti defectiuni in tabloul electric ? Apelati numarul gratuit 021 9296 si in maxim 1 ora o echipa de electricieni autorizati ANRE va ajunge la adresa indicata pentru a va rezolva problema.

Intervel - service electric non-stop la dispozitia dvs.!

Service-ul electric Intervel va sta la dispozitie in orice zi din saptamana, de Luni pana Duminica inclusiv, intre orele 08 – 20. Tarifele pentru interventii electrice din week-end sunt aceleasi ca in zilele din timpul saptamanii.

Despre service-ul electric Intervel

Intervel este un serviciu lansat de Sindserv, companie cu o vasta experienta pe piata de energie si service electric din Romania si cu peste 1400 de angajati. Mai mult decat a interveni de urgenta pentru remedierea unei defectiuni de moment, specialistii Intervel militeaza in mod profesionist si responsabil pentru solutii care va pot feri de neplaceri: protectie selectiva si corect calibrata.

Specialistii Intervel propun service electric non-stop la dispozitia dumneavoastra in Bucuresti si judetul Ilfov. Cele mai avantajoase preturi pentru service electric !