interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

schimbare-tablou-electric

Servicii de schimbare tablou electric

Montarea sau schimbarea tabloului electric trebuie facuta de o persoana calificata. Repararea sau montarea tabloului electric in mod superficial duce la un risc iminent de incendiu.

Specialistii Intervel va propun servicii de reparare si schimbare tablou electric in Bucuresti si judetul Ilfov. Schimbam tablouri electrice cu orice tip de modul electric atat pentru constructii civile cat si pentru constructii industriale.

Intervel dispune de 16 echipe formate din doi electricieni autorizati ANRE care sunt capabili sa realizeze diverse interventii electrice : montare tablou electric, schimbare tablou electric, reparatii electrice, verificare instalatie electrica.

Intervel militeaza in mod profesionist si responsabil pentru solutii care va pot feri de neplaceri: protectie selectiva si corect calibrata.

Ne puteti contacta la numarul de telefon gratuit 021 9296 de Luni pana Duminica inclusiv, intre orele 08 – 20 si un electrician Intervel va ajunge la adresa indicata de dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

Va punem la dispozitie servicii electrice complete si interventii electrice rapide in Bucuresti si Ilfov : schimbare tablou electric, mentenanta electrica, schimbare prize, bransamente electrice...