interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

revizie-instalatie-electrica

Revizie instalatii electrice - necesitatea reviziei instalatiei electrice

Suprasolicitarile sau nerespectarea regimului de intretinere a instalatiilor electrice pot provoca intreruperea circuitului electric, defectiuni la tabloul electric, arderea corpurilor de iluminat sau a prizelor.

Pentru siguranta dvs. si a echipamentelor electrocasnice va recomandam sa efectuati periodic revizia instalatiei electrice, apeland la un electrician autorizat si cu experienta.

Reviziile instalatiilor electrice cuprind operatii de verificare, inlocuire piese uzate si eliminare defectiuni.

Daca v-ati mutat in casa noua revizia instalatiei electrice este necesara mai ales pentru a te asigura ca nu exista improvizatii electrice ce pot duce la supraincarcarea instalatiei electrice si provocarea de accidente sau incendii.

Revizii instalatii electrice, revizie instalatii electrice in Bucuresti si Ilfov

Societatea Sindserv, prin intermediul Intervel, serviciu de interventii electrice rapide in regim de urgenta, realizeaza revizii ale instalatiilor electrice din domicilii sau sedii comerciale. Echipele noastre de electricieni autorizati va stau la dispozitie de Luni pana Duminica inclusiv, incepand cu ora 8 si pana la orele 20.

Apelati gratuit 021 9296 !

Realizam revizii pentru instalatii electrice in Bucuresti si judetul Ilfov. Pentru o revizie la instalatia electrica, apelati la specialistii Intervel !