interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

reparatii-retele-electrice

Reparatii retele electrice

Specialistii Intervel propun servicii de reparatii retele electrice persoanelor fizice si firmelor din Bucuresti si judetul Ilfov.

Intervel este un serviciu lansat de Sindserv, companie cu o vasta experienta pe piata de energie din Romania. Echipele noastre formate din electricieni autorizati ANRE si ingineri cu experienta pot efectua orice tip de reparatii la retelele electrice aeriene sau subterane.

De asemenea, va oferim servicii de instalare retele electrice, executare bransamente electrice sau reparatii instalatii electrice respectand normele in vigoare.

Pentru interventii electrice ne puteti contacta la numarul de telefon gratuit 021 9296 de Luni pana Duminica inclusiv, intre orele 08 – 20. Un electrician autorizat va sosi la adresa indicata de dumneavoastra in maxim 30 de minute de la inregistrarea apelului.

Nici o lucrare nu este prea mica sau prea mare pentru noi!

Suntem specializati in interventii electrice rapide si va punem la dispozitie experienta noastra in lucrari de reparatii retele electrice in Bucuresti si Ilfov