interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

reparatii-instalatii-de-iluminat

Reparatii instalatii de iluminat, reparatii prize in regim de urgenta

Cautati un electrician autorizat din Bucuresti pentru reparatii la instalatia de iluminat ?

Compania Sindserv, prin intermediul Intervel (serviciu de interventii electrice rapide in regim de urgenta), va propune urmatoarele servicii de reparatii instalatii de iluminat : reparatii prize, inlocuire prize, inlocuire comutatoare defecte, schimbat becuri, reparatie tablou de sigurante....

Intervel va pune la dispozitie 16 echipe formate din doi electricieni autorizati ANRE si cu experienta care sunt capabili sa va remedieze orice problema la instalatia electrica. Reparatiile instalatiilor de iluminat sunt minutios pregatite si executate in mod profesionist.

Contactati-ne la numarul gratuit 021 9296 in orice zi de Luni pana Duminica inclusiv, incepand cu ora 8 si pana la orele 20, pentru servicii complete de reparatii prize si reparatii instalatii electrice de iluminat.

Va stam la dispozitie cu servicii complete de reparatii de instalatii de iluminat si reparatii de prize pentru particulari si firme.