interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

reparatii-electrice

Intervel – reparatii electrice in regim de urgenta

Intervel este primul si singurul serviciu de interventii electrice rapide in regim de urgenta in caz de probleme la instalatia electrica. In maxim o ora de la apelul dvs. un electrician sau o echipa formata din 2 electricieni autorizati ANRE va ajunge la domiciliul dvs. In acest moment activam doar in Bucuresti si Ilfov dar avem planuri de dezvoltare si in alte orase mari in viitorul apropiat. Ne adresam atat persoanelor fizice cat si firmelor.

Exemple de reparatii electrice efectuate de Intervel : - reparatie comutatoare ; - reparatie instalatie de impamantare ; - reparatie prize electrice ; - reparatie tablou de sigurante ; - inlocuire prize, etc.

Ne puteti contacta la numarul verde 021 9296in orice zi de Luni pana Duminica inclusiv, incepand cu ora 8 si pana la orele 20.

Reparatii electrice in regim de urgenta in Bucuresti si Ilfov : reparatie comutatoare, reparatie instalatie de impamantare, reparatie prize electrice, reparatie tablou de sigurante, reparatii instalatii electrice...

Va propunem servicii de reparatii electrice in regim de urgenta - reparatie prize electrice, reparatie tablou de sigurante, reparatie comutatoare, reparatie tablou de sigurante, etc.