interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

reparatii-electrice-birouri

Reparatii electrice pentru birouri, reparatii generatoare electrice

Un scurt circuit v-a ars prizele de la locul de munca ? Aveti defectiuni la tabloul electric ? V-ati mutat intr-un nou birou si aveti nevoie de servicii de montare tablou electric, lucrari de impamantare sau reparatii generatoare electrice ?

Intervel, serviciu de interventii electrice rapide in regim de urgenta, va pune la dispozitie echipe formate din doi electricieni autorizati ANRE cu experienta care sunt capabili sa va remedieze orice problema la instalatia electrica.

Apelati gratuit 021 9296 si un electrician Intervel se va deplasa in maxim o ora la sediul biroului dvs. pentru a efectua reparatiile electrice necesare. Ne puteti contacta in orice zi de luni pana duminica inclusiv, incepand cu ora 8 si pana la orele 20.

Momentan oferim servicii de reparatii electrice pentru birouri sau reparatii generatoare electrice doar in Bucuresti si judetul Ilfov.

Reparatii electrice pentru birouri, reparatii generatoare electrice - apelati la echipa de electricieni Intervel pentru lucrari electrice rapide si de calitate.