interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

protectie-curentare

Protectie curentare

Pentru a evita riscul de curentare prin atingere directa, instalatiile electrice se construiesc astfel incat elementele aflate in mod normal sub tensiune sa nu poata fi atinse. Pentru a realiza protectia la curentare echipamentele electrice aflate sub tensiune trebuie sa fie izolate.

Protectia impotriva electocutarii prin atingere indirecta se poate realiza prin impamantare sau prin limitarea tensiunii sub valorile admise.

Pentru a elimina riscul curentarii, va recomandam sa apelati la servicii de mentenanta a instalatiei electrice.

Intervel – servicii de protectie curentare in Bucuresti si Ilfov

Pentru verificarea instalatiei electrice din domiciliul sau biroul dvs. ne puteti contacta de Luni pana Duminica inclusiv, incepand cu ora 8 si pana la ora 20, la numarul de telefon gratuit 021 9296.

Intervel militeaza in mod profesionist si responsabil pentru solutii care va pot feri de neplaceri: protectie curentare corect calibrata. Apelati la un electrician Intervel pentru servii complete de protectie curentare.

Propunem servicii de protectie curentare in Bucuresti si judetul Ilfov. Apelati la Intervel si beneficiati de servicii electrice realizate de profesionisti. Un electrician Intervel va sta la dispozitie pentru servicii complete de protectie curentare in Bucuresti si Ilfov.