interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

proiectare-bransamente-linii-si-instalatii-electrice

Proiectare bransamente electrice, proiectare instalatii electrice si linii electrice doar prin intermediul echipei Intervel

Echipa Intervel furnizeaza solutii complete pentru proiectare bransamente electrice, proiectare instalatii electrice, proiectare linii electrice in regim de urgenta.

Specialistii Intervel formeaza o echipa unita si puternica. Valorile Intervel sunt: competitivitatea, adaptabilitatea, promptitudinea si nu in ultimul rand calitatea lucrarilor furnizate catre clientii sai ce au nevoie de un electrician autorizat pentru interventii electrice in timp real.

De ce sa aplezi la Intervel ?

Intervel este primul furnizor de servicii rapide in domeniul electricitatii. Electricieni autorizati ce formeaza echipa de specialisti pe care Intervel o detine va ofera servicii de calitate superioara si la preturi fara concurenta. Indiferent de tipul de proiectare de care aveti nevoie (proiectare bransamente electrice, proiectare instalatii electrice sau proiectare linii electrice) echipa noastra va ofera solutia optima.

Echipa de specialisti Intervel este in masura sa va ajute cu urmatoarele servicii electrice : proiectare bransamente electrice, proiectare instalatii electrice, proiectare linii electrice in Bucuresti si judetul Ilfov.