interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

montare-tablou-electric

Montare tablou electric, montari tablouri electrice in Bucuresti si Ilfov

Cautati un electrician autorizat in Bucuresti pentru montare tablou electric modern ?

Sindserv, firma de interventii electrice in regim de urgenta, va pune la dispozitie 16 echipe formate din cate doi electricieni autorizati ANRE si cu experienta, care vor realiza o montare de tablou electric in mod profesionist si responsabil.

Tabloul electric este unul dintre cele mai importante elemente pentru o instalatie electrica avand rolul de a proteja reteaua electrica (conductori, prize, sigurante etc.). Defectiunile la tabloul electric pot duce la defectarea aparatelor electrocasnice si chiar la incendii.

Pentru a va face o oferta de montare tablou electric / montari tablouri electrice, contactati-ne la numarul gratuit 021 9296 ! In caz de urgenta Sindserv trimite in maxim o ora de la apel o echipa de electrieni. Suntem la dispozitia dvs. in orice zi de Luni pana Duminica inclusiv, incepand cu ora 8 si pana la orele 20.

Echipa noastra de electricieni este specializata in servicii de montare tablou electric in Bucuresti si judetul Ilfov. Pentru montari tablouri electrice la un nivel profesionist, apelati gratuit 021 9296.