interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

montare-instalatii-de-iluminat-public

Servicii de montare instalatii de iluminat public

Cautati un service electric specializat in servicii de iluminat public ?

Specialistii Intervel va pun la dispozitie echipe formate din cate 2 electricieni autorizati din Bucuresti care pot efectua montarea corpurilor de iluminat in exterior. De asemenea, expertii Intervel se pot ocupa si de reparatii ale instalatiilor de iluminat public (schimbat becuri, reparatii retele electrice).

Intervel este un serviciu lansat de Sindserv, companie cu o vasta experienta pe piata de energie din Romania si cu peste 1400 de angajati.

Pe langa servicii de montare corpuri de iluminat in spatii publice, specialistii Intervel va propun si lucrari electrice speciale precum montarea de instalatii electrice de Craciun.

Echipele Intervel va stau la dispozitie de luni pana duminica inclusiv, incepand cu ora 8 si pana la orele 20. Momentan echipa de specialisti Intervel propune servicii de iluminat public doar in Bucuresti si Ilfov.

Contactati-ne la numarul gratuit 021 9296 si un electrician autorizat va va oferi solutia de care aveti nevoie in cel mai scurt timp posibil!

Va punem la dispozitie servicii de montare instalatii de iluminat public in Bucuresti si judetul Ilfov. Apelati la specialistii Intervel pentru servicii complete de montare instalatii de iluminat public.