interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

masurare-prize-de-pamant

Servicii de masurare prize de pamant

Priza de pamant este un dispozitiv prin intermediul caruia se realizeaza o legatura electrica conductoare directa cu pamantul a aparatelor electrice sau a unor noduri ale retelelor electrice pentru protejarea impotriva tensiunilor accidentale.

Masurarea prizei de pamant trebuie facuta periodic intrucat rezistenta acesteia depinde de elementele constructive ale prizei si de conductibilitatea electrica a solului.

Trebuie verificat daca rezistenta prizei de pamant este sub limita periculoasa pentru electrocutare.

Masurarea prizelor de pamant se realizeaza cu ajutorul unor aparate dedicate.

Servicii de verificare si masurare prize de pamant

Societatea Sindserv, prin intermediul serviciului de interventii electrice rapide Intervel, va pune la dispozitie echipe formate din electricieni autorizati ANRE, capabili sa efectueze verificarea si masurarea prizelor de pamant, precum si lucrari de impamantare.

Ne puteti contacta la numarul de telefon gratuit 021 9296 de Luni pana Duminica inclusiv, intre orele 08 – 20. Un electrician autorizat Intervel se va deplasa la adresa solicitata de dumneavoastra in maxim 30 de minute de la inregistrarea apelului pentru servicii de masurare prize de pamant in Bucuresti si Ilfov.

Electricienii autorizati Intervel asigura servicii de masurare prize de pamant in Bucuresti si judetul Ilfov.