interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

lucrari-de-impamantare

Lucrari de impamantare Bucuresti si Ilfov

Instalatia de legare la pamant este un ansamblu de conductoare si electrozi prin care se realizeaza legatura unor elemente dintr-o instalatie electrica cu solul.

Instalatiile de impamantare se folosesc pentru protectia echipamentelor electrice si pentru evitarea electrocutarii. Pe langa impamantarea electrica se recomanda o instalatie de paratrasnet.

Intervel este primul si singurul serviciu de urgente electrice rapide in caz de probleme la instalatia electrica din gospodarie sau din sedii ale agentilor economici.

Intervel va pune la dispozitie 16 echipe formate din doi electricieni autorizati ANRE si cu experienta care sunt capabili sa va remedieze orice problema la instalatia electrica : lucrari de impamantare, montare tablou electric, inlocuire prize, reparatie tablou de sigurante, executare bransamente electrice...

Pentru interventii electrice de urgenta apelati la Intervel ! Contactati-ne la numarul gratuit 021 9296 si in maxim 1 ora o echipa Intervel va ajunge la domiciliul dvs. ! Ne gasiti in orice zi de Luni pana Duminica inclusiv, incepand cu ora 8 si pana la orele 20.

Lucrari de impamantare, servicii de impamantare electrica, specialisti in instalatii de impamantare si instalatii electrice de legare la pamant la dispozitia dumneavoastra printr-un apel gratuit la 021 9296


Suntem specializati in lucrari de impamantare electrica si executie instalatii de impamantare (legare la pamant) in Bucuresti si Ilfov.