interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

interventii-probleme-electrice

Interventii in caz de probleme electrice in Bucuresti si Ilfov

Cautati un electrician autorizat din Bucuresti sau Ilfov pentru interventii in caz de probleme electrice si lucrari de instalatii electrice civile si industriale ?

Prin serviciul Intervel dezvoltat de Sindserv va punem la dispozitie 16 echipe formate din doi electricieni cu experienta care sunt capabili sa realizeze diverse lucrari la instalatiile electrice : inlocuire comutatoare defecte, inlocuire prize, reparatie tablou de sigurante, reparatii instalatii de iluminat, lucrari de instalatii electrice civile si industriale...

Interventii probleme electrice in regim de urgenta

Intervel este primul si singurul serviciu de interventii electrice rapide in regim de urgenta in caz de probleme la instalatia electrica din gospodarie sau din sedii ale agentilor economici. Apelati numarul de telefon gratuit 021 9296 si in maxim o ora o echipa Intervel va ajunge la domicilul dvs. pentru a va rezolva problemele electrice.

Deoarece scopul interventiei rapide in regim de urgenta este sa va remedieze o problema urgenta, de moment, si nu sa inlocuiasca instalatii sau aparate, durata nu trebuie sa depaseasca 20-30 de minute. Pentru lucrari de amploare la instalatiile electrice din domiciliul sau biroul dvs. un tehnician Intervel va face o constatare urmand a programa ulterior data efectuarii lucrarii.

Echipele de specialisti Intervel asigura interventii in caz de probleme electrice in Bucuresti si Ilfov, precum si lucrari de instalatii electrice civile si industriale.