interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

instalatii-electrice

Instalatii electrice pentru constructii civile sau industriale

Cautati o firma specializata in instalatii electrice pentru constructii civile sau instalatii electrice pentru constructii industriale ? Societatea Intervel, prin intermediul serviciului de urgente electrice Intervel, va pune la dispozitie echipe de tehnicieni si electricieni autorizati ANRE cu experienta, capabili sa realizeze in mod profesionist si responsabil instalatii electrice pentru constructii civile sau industriale.

Servicii propuse de specialistii Intervel :

- executare bransamente electrice - lucrari de impamantare - instalatii de paratrasnet - montare tablou electric - instalatii electrice exterioare si interioare...etc.

In acest moment activam doar in Bucuresti si Ilfov dar avem planuri de dezvoltare si in alte orase mari in viitorul apropiat. Ne puteti contacta la numarul de telefon gratuit 021 9296 in orice zi de luni pana duminica inclusiv, incepand cu ora 8 si pana la orele 20.

Societatea Intervel va pune la dispozitie specialisti in instalatii electrice pentru constructii civile si industriale. Pentru lucrari electrice rapide, apelati la profesionistii nostri !