interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

instalatii-electrice-exterioare-si-interioare

Instalatii electrice exterioare si interioare

Societatea Intervel, prin intermediul serviciului de interventii electrice Intervel, executa instalatii electrice exterioare si instalatii electrice interioare pentru locuinte, birouri, sedii comerciale sau industriale. Expertii Intervel militeaza in mod profesionist si responsabil pentru solutii care va pot feri de neplaceri: protectie selectiva si corect calibrata.

Dispunem de echipe formate din tehnicieni si electricieni autorizati ANRE care sunt capabili sa realizeze instalatii electrice interioare si instalatii electrice exterioare de orice nivel de complexitate : bransamente de energie electrica, lucrari de impamantare, instalatii de paratrasnet, montare tablou electric...

Specialistii nostri realizeaza si instalatii electrice interioare si exterioare speciale: impodobirea de case si pomi in perioada de Craciun, asistenta tehnica pentru evenimenete (concerte, nunti, alte evenimente);

Despre noi

Intervel este un serviciu de interventii electrice lansat de Intervel, companie cu o vasta experienta pe piata de energie din Romania si cu peste 1400 de angajati. In acest moment activam doar in Bucuresti si judetul Ilfov. Ne puteti contacta la numarul de telefon gratuit 021 9296 in orice zi de Luni pana Duminica inclusiv, incepand cu ora 8 si pana la orele 20.

Compania Intervel a dezvoltat serviciul de urgente electrice Intervel si vine in sprijinul dumneavoastra cu lucrari rapide de instalatii electrice interioare si exterioare in Bucuresti si Ilfov.