interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

instalatii-electrice-de-craciun

Instalatii electrice de Craciun - implementare instalatie electrica de Craciun

Doriti ca sediul dvs. comercial sau casa dvs. sa arate special in perioada sarbatorilor de iarna ? Amenajarea unei instalatii electrice luminoase sau a unei plase de lumini trebuie realizata respectand normele de siguranta. O supraincarcare sau o defectiune la instalatia electrica va poate provoca pagube importante. De aceea va recomandam sa apelati la un electrician autorizat si cu experienta.

Intervel va poate ajuta in proiectarea si executarea instalatiei electrice de Craciun, punand la dispozitia dvs. 16 echipe formate din doi electricieni autorizati ANRE.

Expertii Intervel militeaza in mod profesionist si responsabil pentru solutii care va pot feri de neplaceri : protectie selectiva si corect calibrata. Pentru orice tip de instalatie electrica de Craciun, specialistii Intervel va asigura garantie.

In acest moment societatea noastra de interventii electrice activeaza doar in Bucuresti si judetul Ilfov. Ne puteti contacta la numarul de telefon gratuit 021 9296 in orice zi de Luni pana Duminica inclusiv, incepand cu ora 8 si pana la orele 20.

Specialistii Intervel executa lucrari de instalatii electrice de Craciun si Revelion. Va punem la dispozitie experienta noastra in executia oricarui tip de instalatie electrica pentru sarbatorile de iarna.