interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

instalatii-de-paratrasnet

Instalatie de paratrasnet - instalatii de paratrasnet pentru cladiri

Cautati un electrician autorizat din Bucuresti care sa realizeze instalatii de paratrasnet cu PDA pentru cladiri sau case ? Intervel vine in ajutorul dvs. punandu-va la dispozitie echipe de electricieni autorizati ANRE cu experienta.

Pericolul de electrocutare este iminent atunci cand apar probleme la instalatia de paratrasnet sau atunci cand aceasta nu este bine montata. Intervel militeaza in mod profesionist si responsabil pentru solutii de protectie selectiva si corect calibrata.

Apelati numarul de telefon gratuit 021 9296 si un specialist Intervel va ajunge la adresa indicata de dvs. in maxim 1 ora pentru a remedia problema la instalatia de paratrasnet. Programul de lucru in timpul caruia puteti suna : in orice zi de Luni pana Duminica inclusiv, incepand cu ora 8 si pana la orele 20.

Intervel este primul si singurul serviciu de interventii electrice rapide in regim de urgenta lansat de Intervel, companie cu o vasta experienta pe piata de energie din Romania si cu peste 1400 de angajati.

Specialistii Intervel executa instalatii de paratrasnet cu PDA, instalatii electrice de paratrasnet pentru cladiri si case. Pentru cea mai completa oferta de instalatie paratrasnet apelati gratuit 021 9296 !

Instalatie de paratrasnet, instalatii de paratrasnet cu PDA pentru cladiri si case... Apelati la specialistii Intervel in servicii electrice rapide si de calitate.