interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

instalare-retele-electrice

Intervel - servicii de instalare retele electrice / instalare retea electrica

Cautati un electrician specialist in servicii de instalare retele electrice in Bucuresti ? Societatea Intervel, prin intemediul serviciului Intervel, va ofera expertiza pentru urmatoarele tipuri de lucrari: - Executare linii electrice aeriene si subterane; - Lucrari de impamantare; - Montare tablou electric; - Executare si proiectare de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale; - Executare, verificare, masurare prize de pamant, instalatii de legare la pamant si instalatii de paratrasnet

Intervel va pune la dispozitie 16 echipe formate din cate doi electricieni autorizati ANRE cu experienta. Activam in Bucuresti si Ilfov in orice zi de Luni pana Duminica inclusiv, incepand cu ora 8 si pana la orele 20.

Pentru a primi o oferta de instalare retele electrice / instalare retea electrica, apelati gratuit 021 9296


Instalare retele electrice, instalare retea electrica Bucuresti si Ilfov - apelati cu incredere la specialistii Intervel, companie de servicii electrice si interventii electrice in regim de urgenta.