interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

instalare-corpuri-de-iluminat

Instalare corpuri de iluminat

Corpurile de iluminat sunt dispozitive care fixeaza lampile electrice si permit alimentarea lor cu energie electrica. Procesul de instalare corpuri de iluminat consta in suspendarea de tija metalica a acestora, prin fixarea directa pe pereti sau tavan.

Tipuri de corpuri de iluminat si conditii de instalare corpuri de iluminat: - corpuri de iluminat interior - corpuri de iluminat exterior - corpuri de iluminat stradal - corpuri de iluminat industriale

In timpul procesului de instalare corpuri de iluminat, muncitorii electricieni trebuie sa respecte anumite reguli de protectie a muncii, pentru a evita diferite accidente cu urmari grave.

Intervel si serviciul de instalare corpuri de iluminat

Intervel - serviciu de instalare corpuri de iluminat in regim de urgenta, pune la dispozitia Dvs. specialisti in interventii electrice rapide. Echipa noastra de specialisti va raspunde cu promptitudine fiecarei solicitari si va trata cu maxima raspundere orice problema veti intampina. Nu ezitati sa ne aplelati la numarul de telefon 021 9296 (apel gratuit) si un electrician Intervel se va deplasa la adresa indicata de dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

Specialistii Intervel sunt alaturi de Dvs. pentru orice problema de natura electrica !


Va stam la dispozitie cu interventii electrice in regim de urgenta si servicii de instalare corpuri de iluminat in Bucuresti si judetul Ilfov.