interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

inlocuire-prize

Cautati un electrician autorizat din Bucuresti pentru inlocuire prize, inlocuire panou electric sau pentru lucrari de impamantare ?

Intervel realizeaza interventii electrice rapide in Bucuresti si Ilfov, de Luni pana Duminica incepand cu ora 8 si pana la orele 20. Echipa va ajunge la adresa indicata de dumneavoastra in cel mult 1 ora. Intervel ofera servicii electrice urgente atat persoanelor fizice cat si firmelor.

In prezent Intervel va pune la dispozitie 16 echipe formate din doi electricieni autorizati ANRE si cu experienta care sunt capabili sa va remedieze orice problema la instalatia electrica din interiorul imobilului : inlocuire prize, inlocuire panou electric, lucrari de impamantare, servicii de mentenanta electrica, inlocuire comutatoare electrice, executare bransamente electrice, reparatii instalatii electrice....

Contactati-ne la numarul gratuit 021 9296


Servicii de inlocuire prize, inlocuire panou electric, lucrari de impamantare - apelati cu incredere la specialistii Intervel pentru interventii electrice de urgenta