interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

inlocuire-comutatoare-inlocuire-tablou-electric

Electricieni specializati in servicii de inlocuire comutatoare defecte sau inlocuire tablou electric

Cautati un electrician autorizat in Bucuresti sau Ilfov care sa va inlocuiasca tabloul electric sau comutatoarele defecte ? Intervel – serviciu de urgente electrice realizate de electricieni autorizati

Intervel este primul serviciu de urgente electrice, intervenind in maxim o ora de la apelul dvs. in caz de probleme la instalatia electrica.

Intervel dispune de 16 echipe de electricieni autorizati ANRE care pot realiza orice interventie : inlocuire comutatoare defecte, inlocuire prize, inlocuire tablou electric, executare bransamente electrice, reparare defectiuni tablou de sigurante...

Ne puteti contacta in orice zi de Luni pana Duminica inclusiv, incepand cu ora 8 si pana la orele 20 la numarul de telefon gratuit 021 9296. In maxim o ora un electrician Intervel va ajunge la domiciliul dvs.

Inlocuirea comutatoarelor defecte sau inlocuirea unui tablou electric trebuie realizata respectand intocmai regulile de electrosecuritate pentru a evita accidentele. Intervel militeaza in mod profesionist si responsabil pentru solutii care va pot feri de neplaceri: protectie selectiva si corect calibrata.


Inlocuire comutatoare electrice, inlocuire tablou electric - pentru servicii electrice rapide si de calitate apelati la specialistii Intervel.