interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

executie-instalatii-electrice

Intervel - serviciu de executare bransamente electrice

Specialistii Intervel propun servicii de executare bransamente electrice, linii electrice aeriene si linii electrice subterane, servicii de executie instalatii electrice pe toata raza Municipiului Bucuresti si Ilfov.

Intervel este primul si singurul serviciu de interventii electrice rapide in regim de urgenta in caz de probleme la instalatia electrica din gospodarie sau din sediile agentilor economici. Apeleaza cu incredere la un electrician IntervEL !

Pe langa executarea de bransamente electrice, specialistii Intervel va propun urmatoarele servicii: remediere defectiuni tablou de sigurante, inlocuire comutatoare defecte, inlocuire prize, servicii de mentenanta electrica, consultanta si proiectare solutii pentru alimentare cu energie electrica....

Intervel dispune de 16 echipe de electricieni autorizati ANRE cu experienta in lucrari de executare bransamente electrice, executare linii electrice aeriene sau subterane sau executie instalatii electrice.

Mai mult decat a interveni de urgenta pentru remedierea unei defectiuni de moment, specialistii Intervel militeaza in mod profesionist si responsabil pentru solutii care va pot feri de neplaceri: protectie selectiva si corect calibrata.

Servicii de executie instalatii electrice si executare bransamente electrice, linii electrice aeriene si linii electrice subterane. Pentru interventii electrice de urgenta apelati la specialistii Intervel !