interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

Evenimente

 1. Campania "out-door"

  desfasurata in perioada Martie - Mai 2011 - IntervEL s-a facut cunoscut bucurestenilor prin intermediul unei campanii de comunicare in statiile de autobuz, de metrou sau in intersectiile aglomerate: 8 billboard-uri, 18 fete bus-shelter plasate in zonele de trafic mare si 4 floor stickers la metrou (in statiile Unirii 1 si 2, Victoriei 1 si 2) in total 30 locatii.
 2. Campania "la bloc"

  prin care IntervEL s-a facut cunoscut bucurestenilor prin intermediul a peste 200 de panouri amplasate in scarile blocurilor din diverse cartiere.
 3. Cupa IntervEL la tir sportiv

  . IntervEL este un "infocat suporter" al sportului, fie ca este vorba de sportul de performanta sau pentru amatori, intelegand sa sprijine in diverse forme dezvoltarea de masa a acestuia. Cea mai buna dovada este deja traditionala "Cupa IntervEL la tir sportiv". Tir sportiv pentru ca, asemeni IntervEL se bazeaza pe precizie, siguranta si rapiditate.

  1. Editia I a avut loc in data de 28.08.2010, la Poligonul Sportiv "Iosif Sirbu" Bucuresti, si a fost compusa din doua probe: pusca aer comprimat 10 m - 20 de focuri si pistol viteza 25 m - 20 de focuri. Clasamentul final fiind realizat pe baza sumei rezultatelor probei de glont si ale celor de la proba de aer comprimat. Castigatorii au fost premiatii cu diplome, medalii si premii in bani. Astfel, pentru primul loc a fost acordata suma de 500 ron, ocupantul locului II a fost recompensat cu 300 ron, iar pentru locul III s-a incasat suma de 200 ron.
   In urma cumularii rezultatelor celor doua probe au fost desemnati si castigatorii concursului:
   1. Locul I: Pantazi Marian - Total cumulat 342 pct
   2. Locul II: Enache Ionel - Total cumulat 340 pct
   3. Locul III: Constantin Mihai - Total cumulat 336 pct
   Participantii si invitatii de la prima editie a Cupei Intervel la Tir Sportiv au avut ocazia, in afara concursului, de a-si incerca maiestria de vanatori in proba de talere, acesta fiind si unul dintre cele mai apreciate si mai spectaculoase momente ale evenimentului.
   Obiectivele primei editii au fost: recompensarea electricienilor "campioni" care desfasoara activitatea de Schimburi Periodice, oferirea unei modalitati "mai placute" de cunoastere si interactiune, dezvoltarea relatiilor interpersonale si a spiritului de echipa si integrarea noilor veniti in echipa.
  2. Editia a-II-a care a avut loc in data de 13.05.2011 a atras la start un numar si mai mare de participanti din randul angajatilor Sindserv.
   Urmare a cresterii competitivitatii s-a luat decizia de a spori gradul de dificultate a concursului introducandu-se proba de talere. Castigatorii celei de-a II-a editii au fost:
   1. Locul I: Iancu Cristian cu un total de 411 pcte.
   2. Locul II: Lupascu Sorin cu un total de 380 pcte.
   3. Locul III: Florea Ionut cu un total de 378 pcte.
 4. Mascota IntervEL

  : bucurestenii care circula cu metroul au putut intalni simpaticul "bec mascota" IntervEL de la care au primit informatii despre ofertele si promotiile noastre sau chiar au primit diferite materiale promotionale.

Electrician Bucuresti, electricieni autorizati pentru interventii electrice de urgenta si reparatii instalatii electrice in Bucuresti si Ilfov. Propunem interventii electrice rapide pentru firme si particulari. Echipele noastre de electricieni autorizati va pot ajuta indiferent de problema electrica cu care va confruntati. Interventii electrice rapide in orice sector din Bucuresti!