interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

electricieni-cu-experienta

Electricieni cu experienta pentru servicii electrice complexe in Bucuresti si Ilfov

Societatea Sindserv, folosind serviciul de interventii electrice in regim de urgenta IntervEL, va asigura lucrari executate de electricieni cu experienta : reparatie defectiuni electrice la tabloul de distributie (sau de sigurante), inlocuire prize, lucrari de reparatii intrerupatoare si comutatoare defecte, revizie la instalatia electrica, consultanta si proiectare solutii pentru alimentare cu energie electrica, etc.

Electricieni autorizati cu experienta, la dispozitie dumneavoastra pentru o gama larga de servicii electrice

Echipa noastra de electricieni cu experienta va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, in intervalul orar 8-20. Pentru servicii electrice profesionale, apelati cu incredere la echipa noastra de electricieni cu experienta si un electrician IntervEL va veni in sprijinul dumneavoastra cu solutia de care aveti nevoie.

Contactati-ne la numarul gratuit 021 9296 !

Echipa noastra de electricieni cu experienta va sta la dispozitie pentru lucrari electrice complexe. Contactati-ne la numarul de telefon 0800 80 9291 pentru interventii electrice rapide si de calitate.