interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

electricieni-bucuresti

Electricieni autorizati din Bucuresti

Cauti electricieni din Bucuresti in regim de urgenta ? Intervel este primul si singurul serviciu de electricieni autorizati din Bucuresti care efectueaza interventii in regim de urgenta. Sunati gratuit la numarul de telefon 021 9296 si un electrician calificat Intervel va ajunge in maxim 1 ora pentru a va remedia problema. De Luni pana Duminica, intre orele 8 si 20 puteti apela la firma noastra de electricieni autorizati. Momentan, serviciul de interventii electrice Intervel activeaza doar in Bucuresti si Ilfov.

Electricieni calificati pentru interventii de orice nivel de complexitate

Fie ca este vorba de o priza sau de un intrerupator care nu functioneaza, de o defectiune la tabloul de sigurante, de asistenta tehnica pentru evenimente sau revizii la instalatii electrice, electricienii calificati Intervel pot interveni fara probleme. Daca aveti nevoie rapid de un electrician din Bucuresti, apelati la specialistii autorizati Intervel. Scopul interventiei unui electrician autorizat este sa remedieze o problema de moment, lucrarile complexe urmand a fi rezolvate de unul din tehnicienii nostri.


Va confruntati cu o problema de natura electrica? Apelati la echipelele noastre de electricieni autorizati din Bucuresti si Ilfov. Electricienti calificati va stau la dispozitie pentru rezolvarea rapida a problemelor de natura electrica.