interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

electricieni-autorizati-anre

Electricieni autorizati ANRE non stop la dispozitia dvs. !

Intervel este primul si singurul serviciu de interventii electrice in regim de urgenta. Intervel va pune la dispozitie 16 echipe formate din doi electricieni autorizati ANRE care pot interveni in maxim 1 ora de la solicitarea dvs. Momentan activam doar in Bucuresti si Ilfov, de luni pana duminica inclusiv, incepand cu ora 8 si pana la orele 20. Fie ca aveti probleme cu instalatia electrica la firma sau acasa, fie ca sunteti persoana fizica sau juridica, puteti apela numarul nostru de telefon gratuit si un electrician atestat ANRE va fi la dispozitia dvs.

Electrician non stop pentru interventii in regim de urgenta

Scopul interventiei in regim de urgenta este sa va remedieze o problema urgenta, de moment, si nu sa inlocuiasca instalatii sau aparate. Durata interventiei unui electrician autorizat nu trebuie sa depaseasca 20-30 de minute. In cazul unei defectiuni grave la instalatia electrica veti stabili a doua zi o intalnire cu unul din tehnicienii nostri. Electrician non stop pentru interventii electrice in regim de urgenta !

Apelati la electricieni autorizati cu experienta pentru interventii electrice urgente si reparatii instalatii electrice in Bucuresti si Ilfov !


Electrician non stop, electricieni autorizati ANRE, electricieni autorizati pentru lucrari electrice in Bucuresti si Ilfov. Apelati cu incredere la echipa noastra de electricieni autorizati ANRE si beneficiati de servicii de calitate, seriozitate si rapiditate.