interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

electrician

Electrician autorizat pentru interventii electrice in Bucuresti si Ilfov

Va confruntati cu o problema de natura electrica si aveti nevoie urgenta de un electrician ? Specialistii IntervEL (serviciu de interventii electrice rapide in Bucuresti si Ilfov) va stau la dispozitie de Luni pana Duminica, in intervalul orar 8 - 20.

Indiferent de natura problemei electrice cu care va confruntati, un electrician IntervEL se va deplasa la adresa indicata de dumneavoastra in cel mai scurt timp de la sesizare.

De ce sa alegeti un electrician autorizat IntervEL ?

• Aveti garantia ca interventia e realizata de un electrician atestat ANRE
• Beneficiati de interventii si in week-end, fara a va taxa suplimentar.

Pentru interventii electrice in regim de urgenta, apelati gratuit 021 9296 si un electrician IntervEL se va deplasa la adresa dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil de la inregistrarea apelului.

Daca aveti nevoie de serviciile unui electrician autorizat din Bucuresti, apelati cu incredere la echipa de electricieni IntervEL !

Daca aveti nevoie de serviciile unui electrician din Bucuresti, apelati la specialistii IntervEL si beneficiati de servicii electrice in regim de urgenta.