interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

electrician-bucuresti

Electricieni Bucuresti - servicii rapide in regim de urgenta

Cauti un electrician in Bucuresti ? Intervel, serviciu de interventii electrice rapide in regim de urgenta iti pune la dispozitie 16 echipe formate din doi electricieni autorizati ANRE care pot interveni pentru orice problema legata de instalatia electrica din gospodarii sau din sedii comerciale.

Suna la numarul gratuit 021 9296 si in maxim o ora un electrician Intervel se va deplasa la domiciliul dvs.

Electricieni Bucuresti - non stop la dispozitia dvs.

Vi s-a intamplat sa ramaneti fara curent electric in locuinta sau la birou in week-end si sa nu gasiti un electrician autorizat disponibil? serviciul de urgente electrice Intervel va sta la dispozitie de luni pana duminica inclusiv, incepand cu ora 8 si pana la orele 20. In plus, interventiile efectuate in week-end nu sunt taxate suplimentar.

Electricieni Bucuresti - servicii profesioniste, rapide si ieftine

Ai nevoile de serviciile unui electrician din Bucuresti care sa intervina in mod profesionist, responsabil, rapid si ieftin ? Intervel va pune la dispozitie electricieni autorizati si cu experienta care sunt capabili sa va remedieze orice problema la instalatia electrica din interiorul imobilului. In urma interventiei veti primi nota de constatare, factura si chitanta care va dau dreptul la garantie.

Specialistii Intervel militeaza pentru solutii care va pot feri de neplaceri: protectie selectiva si corect calibrata.

Electricieni in Bucuresti si Ilfov va stau la dispozitie pentru urgente electrice si interventii electrice rapide. Daca aveti nevoie de un electrcian din Bucuresti, apelati la specialistii Intervel.