interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

electrician-autorizat

Probleme cu instalatiile electrice?

Nu aveti curent electric (tensiune) in locuinta sau la birou ? O priza sau un intrerupator nu functioneaza sau a iesit din perete? Aveti defectiuni in tabloul de sigurante sau banuiti ca s-a produs un scurtcircuit? Ati fost curentat de unul dintre aparatele electrocasnice (masina de spalat, fier de calcat)? Corpurile de iluminat palpie iar aparatele electrocasnice se intrerup adesea? Sunati gratuit chiar acum la serviciul de urgenta Intervel si in maxim 1 ora un electrician autorizat va va rezolva problema. Electricienii Intervel realizeaza interventii electrice in Bucuresti si Ilfov pentru orice fel de problema de natura electrica. Apelati cu incredere la un electrician Bucuresti Intervel.

De ce Intervel?

• Aveti garantia ca interventia e realizata de catre un electrician atestat ANRE.

• In regim de urgenta un electrician autorizat din Bucuresti se va deplasa la domiciul dvs. pentru a va rezolva orice problema legata de instalatia dvs. electrica.

• Realizam interventii si in week-end fara a va taxa suplimentar.

Daca sunteti in cautarea unui electrician din Bucuresti sau Ilfov apelati la Intervel!

Sfaturi Intervel

Ar trebui sa apelati periodic la un electrician autorizat pentru a realiza verificari instalatii electrice pentru a inlatura pericolele invizibile si imprevizibile ce pot avea urmari periculoase.


Aveti nevoie de serviciile unui electrician din Bucuresti ? Apelati la Intervel si profitati de servicii electrice de calitate realizate de un electrician autorizat.