interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

defectiuni-electrice

Reparatii defectiuni electrice

Pentru orice defectiune electrica la tabloul de sigurante, la liniile electrice sau la prize, specialistii Intervel intervin in regim de urgenta pentru a va rezolva problema. Va propunem atat servicii de reparatii electrice cat si servicii de mentenanta electrica sau proiectare de instalatii electrice. Defectiunile electrice din domiciul sau biroul dvs. sunt depistate si remediate de electricieni autorizati ANRE cu experienta.

Despre Intervel, serviciu de reparatii defectiuni electrice

Intervel - electricieni autorizati si specialisti in interventii electrice de urgenta din Bucuresti. 16 echipe formate din doi electricieni autorizati va stau la dispozitie pentru remedierea oricarei defectiuni la tablou electric sau la instalatiile electrice din interiorul imobilului. Momentan zona de acoperire a serviciului de interventie electrica de urgenta cuprinde doar Bucuresti si Ilfov. Daca aveti nevoie de un electrician Bucuresti, specialistii Intervel va stau la dispozitie.

Program Intervel - serviciu de reparatii defectiuni electrice in regim de urgenta

Ne puteti contacta in orice zi de luni pana duminica inclusiv, incepand cu ora 8 si pana la orele 20. In maxim o ora de la apel un electrician sau o echipa de electricieni Intervel va ajunge la domiciliul dvs. pentru a va remedia defectiunea electrica.

Servicii reparatii defectiuni electrice in Bucuresti si judetul Ilfov. Apeleaza cu incredere la echipa de electricieni Intervell pentru orice serviciu de reparatii defectiuni electrice.