interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

cele-mai-frecvente-servicii-electrice-prestate-de-electricieni

Cele mai frecvente servicii electrice prestate de electricieni

Persoanele fizice sau firmele apeleaza de obicei la electricieni pentru interventii electrice relativ simple, precum inlocuirea unei prize arse, montarea sau inlocuirea tabloului electric... Cele mai frecvente probleme electrice apar in cladirile vechi, construite in anii 60-70, pentru ca instalatiile electrice sunt vechi si depasite.

Printre cele mai frecvente servicii electrice prestate de electricieni se numara : • Montarea sau inlocuirea tabloului de sigurante • Montarea sau inlocuirea prizelor, intrerupatoarelor • Montarea sau schimbarea becurilor/lustrelor/spot-urilor • Protectie scurtcircuit/electrocutare

Faptul ca din ce in ce mai multe persoane apeleaza la servicii electrice precum inlocuirea prizelor, intrerupatoarelor, montarea sau schimbarea becurilor/lustrelor/spoturilor, releva faptul ca oamenii sunt mai responsabili cand vine vorba de siguranta lor si a locuintei lor. Este esential sa-ti pui intrebarea cat de mult vrei sa risti pentru a economisi bani. Oricat de simpla ar parea o reparatie electrica, exista multe riscuri invizibile si imprevizibile pe care un electrician cu experienta va sti sa le elimine.

Exista si servicii electrice speciale : impodobirea de case si pomi in perioada de Craciun, asistenta tehnica pentru evenimente (concerte, nunti, alte evenimente), executare si proiectare de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, proiectare si executare de linii electrice, aeriene sau subterane ; instalatii de legare la pamant si de paratrasnet aferente cladirilor civile si industrial.

Pentru interventii electrice complexe va recomandam sa apelati neaparat la un electrician autorizat si cu experienta. O instalatie electrica incorect proiectata si calibrata poate pune in pericol atat cladirea cat si viata dvs.

Apelati cu incredere la serviciul de interventii urgente Intervel ! Apelati numarul verde 021 9296 si in cel mult 1 ora o echipa de electricieni va ajunge la domiciliul dumneavoastra. Aveti garantia ca interventia este realizata de catre un electrician atestat ANRE iar interventiile se efectueaza si in weekend fara taxe suplimentare.

Servicii electrice frecvente realizate de echipa de electricieni autorizati IntervEL