interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

cele-mai-frecvente-probleme-electrice

Instalatiile electrice vechi si depasite cauzeaza tot timpul probleme. De cate ori nu vi s-a intamplat sa ramaneti fara curent electric exact atunci cand aveati o zi mai aglomerata la birou sau in weekend cand gasiti foarte greu un electrician ?

De obicei, probleme la instalatia electrica apar in cladirile vechi, construite in anii 60-70 dar si in cladirile mai noi unde instalatiile electrice nu au fost proiectate pentru a face fata nevoilor actuale ale locatarilor. Se intampla adesea sa se intrerupa curentul electric in urma folosirii aerului conditionat sau sa se arda prizele din birou.

Cele mai frecvente probleme electrice pentru care bucurestenii fac apel la serviciile unui electrician sunt : - Scurtcircuite - Arderea prizelor/interupatoarelor - Defectiuni ale prizelor - Defectiuni la tabloul de sigurante

Exista numeroase pericole electrice invizibile si imprevizibile ce pot avea urmari grave, de aceea se recomanda sa apelati periodic la un electrician pentru servicii de verificare instalatii electrice din locuinta sau biroul dumneavoastra. Serviciile de verificare constau de obicei in masurarea instalatiilor de legare la pamant si de paratrasnet si verificarea tabloului de sigurante.

Apelati cu incredere la serviciul de interventii urgente Intervel ! Apelati gratuit numarul cu tarif normal 021 9296 si in cel mult 1 ora o echipa de electricieni autorizati va ajunge la domiciliul dumneavoastra. Aveti garantia ca interventia este realizata de catre un electrician atestat ANRE iar interventiile se efectueaza si in weekend fara taxe suplimentare.

Probleme electrice majore ce implica interventia unui electrician autorizat : scurtcircuite, defectiuni prize si tablou de sigurante, ardere prize si intrerupatoare.