interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

bransamente-energie-electrica

Bransamente electrice – executare si implementare bransamente electrice

Bransamentul electric reprezinta partea din instalatia de distributie a energiei electrice cuprinsa intre linia electrica si instalatia interioara (a abonatului) care are scopul de a aduce energia electrica din retea in instalatia interioara. Implementarea bransamentelor electrice subterane sau aeriene se realizeaza de catre un personal special instruit si dotat cu scule si utilaje corespunzatoare acestui fel de lucrari.

Implementare bransamente electrice

Societatea Intervel, prin intermediul serviciului de interventii electrice Intervel, va pune la dispozitie tehnicieni cu experienta, capabili sa repare sau sa implementeze bransamente de energie electrica. Pentru lucrarile de implementare bransamente electrice specialistii Intervel va vor inmana factura si chitanta pentru contravaloarea lucrarii care va da dreptul la garantie.

Despre Intervel – serviciu de interventii electrice si implementare bransamente electrice

Intervel este primul si singurul serviciu de interventie rapida in regim de urgenta in caz de probleme la instalatia electrica. Intervel este un serviciu lansat de Intervel, companie cu o vasta experienta pe piata de energie din Romania si cu peste 1400 de angajati. Intervenim in Bucuresti si judetul Ilfov. Ne puteti contacta de Luni pana Duminica inclusiv, intre orele 08 – 20, la numarul de telefon gratuit 021 9296 !

Cateva exemple de interventii pe care le realizam :

executare bransamente electrice • implementare bransamente energie electrica • instalare retele electricelucrari de impamantare • alimentare cu energie electrica, reparatii instalatii electrice ...etc.
Implementare bransamente electrice, executie bransamente de energie electrica - apelati la specialistii Intervel pentru lucrari electrice rapide.