interventii electrice

77 RON

pentru orice problema electrica din locuinta dumneavoastra

Apel Gratuit
 
Program
Consultanta, achizitie, montare, instalare, punere in functiune, garantie, intretinere grupuri electrogene proprii cu automatizare aferenta (pornire automata)

alimentare-energie-electrica

Alimentare cu energie electrica

Doriti alimentarea cu energie electrica a unei locuinte, sediu comercial sau sediu industrial ? Pentru aceasta trebuie sa incheiati un contract de furnizare a energiei electrice cu centrele autorizate (S.D. F.E.E, C.R.C.), iar pentru implementarea bransamentelor electrice este nevoie sa apelati la o firma autorizata.

Lucrarile de alimentare cu energie electrica necesita executia instalatiei electrice interioare (montare tablou electric, legatura de la contor la tablou, circuitele interioare de alimentare).

Intervel va pune la dispozitie echipe de tehnicieni si electricieni autorizati ANRE, care va pot executa lucrarile conform normativelor in vigoare.

Despre Intervel, serviciu de alimentare cu energie electrica

Intervel este un serviciu lansat de Sindserv, companie cu o vasta experienta pe piata de energie din Romania si cu peste 1400 de angajati. Intervel se axeaza in primul rand pe interventii electrice rapide in regim de urgenta, dar realizeaza si lucrari complexe precum : - Executare linii electrice aeriene sau subterane - Executare si proiectare de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale - Alimentare cu energie electrica sau bransamente de energie electrica

Momentan specialistii Intervel realizeaza interventii si lucrari de alimentare cu energie electrica doar in Bucuresti si judetul Ilfov. Ne puteti contacta de Luni pana Duminica inclusiv, intre orele 08 – 20, la numarul de telefon gratuit 021 9296 !

Alimentare cu energie electrica - servicii si lucrari electrice in regim de urgenta in Bucuresti si judetul Ilfov.